Champagne Lucien Roguet

Familien Mouzon-Leroux har produceret champagne i Verzy siden 1776. Familien ejer i dag 10 hektar og producerer ca. 50.000 flasker årligt.

Sébastien Mouzon valgte i 2008 at begynde omlægningen til biodynamisk produktion, og er en af de få certificerede biodynamiske Grand Cru producenter.

Mouzon-Leroux er blevet optaget i Club Tresors og den første Special Club ligger tålmodigt i kælderen og venter på at udkomme omkring år 2020.

Ud af de flere tusinder winemakers i Champagne er Sébastien kåret som værende i top 20 af de største talenter.

 

N*1 Brut Tradition Grand Cru

1/3 Chardonnay - 1/3 Pinot Noir - 1/3 Meunier

Fås også i magnum 1.5 L

 

N*2 Brut Blanc de Blanc Grand Cru

100% Chardonnay

 

N*3 Extra Brut Grand Cru

50% Chardonnay – 50%Pinot Noir

 

N*4 Gourmandise Grand Cru

1/3 Chardonnay - 1/3 Pinot Noir - 1/3 Meunier

 

N*5 Brut Rose Grand Cru

1/3 Chardonnay - 1/3 Pinot Noir - 1/3 Meunier

 

No*6 Limited Edition

 

Under Pressure 2008 Grand Cru (6 år på oak)

1/3 Chardonnay - 1/3 Pinot Noir - 1/3 Meunier

 
Jonathan Gangoso